Korkeatasoista LVI-urakointia yrityksille Helsingissä

LVI Kaipipe Oy tarjoaa korkeatasoista LVI-urakointia yrityksille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Palvelemme niin suuria kuin pienempiäkin yrityksiä nopealla aikataululla kaikissa LVI-alan töissä. Toimintamme on aina luotettavaa ja asiakaslähtöistä. Päivystämme 24/7, joten saat heti apua sitä tarvitessasi.

Ota yhteyttä!

LVI-asennukset

Eikö ilmanvaihto toimi? Eivätkö putket pidä vettä? Kun tarvitset apua asennustöihin, käänny puoleemme. Tarjoamme monipuolisia LVI-töitä kymmenen vuoden kokemuksella. Asennamme ja huollamme putket, lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteet. Urakoimme sekä uudis- että saneerauskohteissa palvellen niin suuria kuin pieniäkin yrityksiä. Anna kokeneen ammattilaisen hoitaa LVI-asennukset!

Lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät

Säännöllinen huolto vähentää ikävien yllätysten mahdollisuutta ja auttaa pitämään veden sekä energian kulutuksen pienenä. Tarjoamme monipuolista LVI-huoltoa ja autamme myös korjaustöissä. 


Huolehdimme LVI-urakointeina:

  • lämmitys- ja jäähdytysputkistoista

  • käyttövesi- ja viemärijärjestelmistä

  • lämpö- ja jäähdytyskeskuksista

  • kaukojäähdytyksistä

  • teollisuus- ja erikoisputkistoista

  • energian optimoinnista.

Kaikissa lämpö- vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiin liittyvissä huolto- ja korjaustöissä sekä asennuksissa voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme. Koulutetut työntekijämme hoitavat työt ripeästi parhaita työmenetelmiä ja -välineitä käyttäen.

Yhteystietomme

Tutustu töihimme

Kymmenen vuoden kokemus on antanut meille korvaamatonta tietotaitoa mitä erilaisimmista LVI-urakoinneista ja kaikenlaisista urakointikohteista. LVI Kaipipe Oy palvelee yrityksiä luotettavasti vankalla ammattitaidolla ja nopealla aikataululla kaikissa LVI-töissä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Muistathan, että päivystyksemme toimii 24/7.

Lue lisää!